De medewerkers van Proteccio-bewind beheren op deskundige en professionele wijze het inkomen en vermogen van haar cliënten en/of behartigen hun persoonlijke belangen.

 Laagdrempeligheid van en transparantie over de dienstverlening staan daarbij voorop. Komt u in aanmerking voor vergoeding van onze kosten, dan vragen wij dit voor u aan.

Evelien Assen

Ik ben Evelien Assen, 35  jaar, samenwonend en moeder. Sinds 2010 werkzaam als curator/bewindvoerder, tevens trotse eigenaresse van Proteccio-bewind.

Voorheen ben ik werkzaam geweest bij een gemeente op de afdeling sociale zaken en schuldhulp. Ik denk een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren voor deze kwetsbare doelgroep door mijn positieve flow en deze ook weet over te brengen op de kwetsbare cliënt. Ik kijk naar de mens achter de client en geloof in hun toekomst. Voldoening haal ik uit de zorgen samen dragen. Tot slot laat ik u graag weten dat wij werken met ondersteuning en dat u onze collega’s aan de telefoon zult treffen. Met ingang van heden komt collega Angelique ons team versterken. Wij hebben daarom ook ruimte voor nieuwe cliënten.

Ons werkgebied is voornamelijk Noord-Nederland, Overijssel en Gelderland.

Evelien Assen

Angelique Volmbroek

Angelique Volmbroek

Ik ben Angelique Volmbroek, 40 jaar, samenwonend en moeder van drie kinderen.
Voor velen geen nieuw gezicht maar wel in een andere hoedanigheid.

Ik ben meer dan 15 jaar werkzaam geweest binnen de advocatuur, waarvan de laatste 6 jaren als zelfstandig ondernemer. Daarbij lag de nadruk altijd op de sociale rechtsgebieden: personen- en familierecht en sociaal zekerheidsrecht. Vanaf heden werkzaam als bewindvoerder bij Proteccio beschermingsbewind. Belangrijk vind ik daarbij de cliënt duidelijkheid te bieden over zijn/haar situatie en zorg uit handen te nemen, door o.a. samen te kijken naar de mogelijkheden. Met mijn juridische achtergrond kan ik naast op financieel en persoonlijk gebied, de cliënt ook op juridisch gebied ondersteunen en (door)verwijzen naar de juiste dienstverlener. Daarbij is een heldere communicatie mijn speerpunt, waarmee ik een brug zal vormen tussen de cliënt en de diverse instanties waarmee zij te maken hebben of krijgen.